Each person non resident of the Russian Federation prior to applying for visa in the consulate must get an invitation according to the purpose of his or her visit.
Your Visa To Russia provides invitations for tourist and business trips.

Ryskt turistvisum

  • Vad är ett ryskt turistvisum?

    När du avser besöka Ryssland som turist måste du skaffa ett ryskt turistvisum. Ett sådant kan utställas för maximalt 30 dagar – dvs den tid du får befinna dig i landet. Det kan vara ...

  • Hur kan jag få en rysk turistvisuminbjudan?

    Den enklaste vägen att få en rysk turistvisuminbjudan är att kontakta en researrangör. Det kan ta från 5 minuter till några dagar, det beror på resebyråns servicenivå. För att ...

  • Vad är en inbjudan för ryskt turistvisa?

    Det är ett speciellt dokument som konfirmerar att en turistbyrå inbjöd dig att besöka den Ryska federationen. Det består av två delar: Konfirmeringen Voucher Dessa två ...

  • Hur skaffar man ett ryskt visum steg-för-steg?

    Steg 1. Få en inbjudan Först måste du få en inbjudan för att kunna anhålla om ett visum till Ryssland. Inbjudan kan gälla turist - eller affärsresa . Det finns bl a även ...